201609281 - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS

 
Inschrijving Blue Oyster Trophy
28 september 2016


Aankomend weekend gaat we nog genieten van de nog steeds in populatie groeiende Saloonstocks en de Bangerstox, allebei garant voor een sterk stuk stuurwerk!  

Drie weken daarna, zaterdag 22 oktober, is de dag waar duizenden sensatieliefhebbers naar toe leven, in 2010 geboren, elk jaar groter en mooier, nu voor de 7de keer, de Blue Oyster Trophy!!!

Schitterend spuitwerk, prachtige, en vooral heel veel auto’s, de meest bijzondere ook, elk jaar weer is het een lust voor het oog om te zien hoe de rijders hun best hebben gedaan om met een brede grijns voor de dag te komen met een juweeltje!
Uren, dagen, weken aan tijd is er besteed om die auto weer rijdbaar te maken. Dikke motor erin, met specifiek uitgezochte banden om aan de juiste overbrenging te komen, want stel je nou voor dat je de finale haalt en vooraan mag starten! Zo in één streep naar die €500,- voor de winnaar!

Maar goed, zo ver is het nog niet, eerst maar eens beginnen met een startlijst! Inschrijven kan tot 14 oktober 20:00 uur via ons welbekende online inschrijfformulier (inmiddels gesloten). Laten we nou voor het plezier allemaal even een omschrijving van 10 woorden invullen! Dat zal wat worden hahaha! Succes!!!

Oja, voor de rijders nog even het volgende, in deze link https://1drv.ms/w/s!Agdj2DgQSsafg0GsT7PmjeRcnqnl vind je belangrijk nieuws wat betreft het bouwen van je banger. Een reglement wijziging per direct, belangrijk!!!

 
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu