20170220 - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Nieuwsbrief februari 2017
14 februari 2017

 
Bangerstox
 
Saloonstox
 
Unlimited Bangers

 
Allereerst de Bangerstox. De volgende coureurs krijgen een abonnement toegewezen: 
Deze mogen allemaal via de normale wijze een NAB jaarlicentie aanvragen, en dan ipv de benodigde €100,- dient er €145,- te worden overgemaakt naar het desbetreffende rekeningnummer. De €45,- vereffend de entree voor de 3 racedagen.
 
De Saloonstox coureurs die graag elk wedstrijd evenement van start gaan, alsook coureurs die een vast transpondernummer hebben mogen via mail, of whattsapp hun gegevens doorgeven. Hierdoor kunnen we een lijst van coureurs samenstellen en hoeft men zich niet elke keer in te schrijven. Ook het transpondernummer komt in het bestand te staan wat telkens weer gebruikt kan worden.
 
 
De Unlimited Bangers Teamrace is ook definitief rond wat deelnemende teams betreft: 
Als de teamcaptains definitief hun teaminvulling weten, mogen ze dit wel een keer doorgeven.
 
Tevens opent woensdagavond 22 februari om 20:00 uur de inschrijving voor de Unlimited Bangers 2017 opener, op 18 maart!
 
 
Dames en heren Saloonstox en Bangers coureurs, denk aan uw licentie. Ben je van plan om meer dan 2 wedstrijddagen plezier op Speedway Emmen te maken, download dan snel het 2017 NAB jaarlicentie formulier (2 pagina’s), print het uit, vul het in, en stuur het indien nodig met pasfoto naar het desbetreffende postadres. Vergeet niet de kosten over te maken! Doe het zo snel mogelijk, wat klaar is, is klaar!
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu