20180223 - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Bangerseizoen 2018 !
23 februari 2018

Nog een dikke maand en dan is het weer zover; Dan gaan we los met het Bangerseizoen 2018!! Een nieuw seizoen met nieuwe kansen, nieuwe wedstrijden en een iets gewijzigde opzet vanwege de transponders die vanaf komend jaar noodzakelijk zijn wanneer er voor punten gereden wil worden. Uiteraard is het ook nog gewoon mogelijk om zonder transponders een dag plezier te maken. De transponder rijders en niet transponderrijders worden gewoon net zoals normaal gewoon willekeurig bij elkaar ingedeeld. Niet transponder rijders kunnen ook net zovaak rijden als transponder rijders, ze doen alleen niet mee voor de punten en worden dus niet opgenomen in de uitslag. Daarnaast is het regelement op enkele punten gewijzigd, lees dit nog even aandachtig door om onduidelijkheden bij de keuring te voorkomen. Vergeet ook niet om nog z.s.m. een licentie aan te vragen!
 
24 maart trappen we af met de Season Opener. Daarna krijgen we op 2 juni tijdens het World master of shale weekend voor het eerst in het bestaan van Emmen een avondrace. Hier zal het puntenklassement voor de world final kwalificatie beslist gaat worden. Het weekend van 21&22 juli hebben we weer de teamrace. Normaliter het meest spectaculaire raceweekend op banger gebied. De teamrace is door de engelse ‘kenners’ al meerdere keren uitgeroepen tot meeting van het jaar, en de zaterdag van vorige jaar zou zelfs de beste zaterdag ooit geweest zijn op Emmen. We hebben dus weinig reden om de opzet van de teamrace te veranderen en deze zal dan grotendeels gelijk zijn aan de afgelopen 2 jaar. Alle teams van vorig jaar zullen weer uitgenodigd worden. Wanneer er nog plekken over zijn zullen deze verloot gaan worden. Op 29 september krijgen we nog een wedstrijddag voor het puntenklassement waar rijders hun gebruikte autos op kunnen maken om op in het weekend van 20/21 oktober weer met een verse auto aan de start kunnen staan. Tijdens dat weekend vieren we namelijk het 10 jarig bestaan van Bangerracing op Emmen. De Blue Oyster trophy wordt voor deze gelegenheid omgetoverd van een 1 daags evenement naar een spectaculaire weekend meeting; The Blue Oyster Anniversary weekender. We willen als organisatie dit weekend extra kracht bij zetten door vele leuke extra prijzen beschikbaar te stellen om rijders aan te moedigen zich in grote getale aan te melden en met de mooiste of apartste auto te komen die ze kunnen vinden. Dit weekend moet groots worden!! Op 22 december sluiten we het jaar af met de oliebollenrace. Meestal ook een knaller van een wedstrijddag!!

 
Wij hebben er zin, we hopen jullie ook!

 
In de loop van volgende week zal de inschrijving openen voor de season opener geopend worden. Kijk voor meer info op onze website: www.asebangerracing.nl


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu