20180515 - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Inschrijving Unlimited Bangers en Micro Bangers
15 mei 2018

De inschrijving voor de Unlimited Bangers op 2 juni en Micro bangers op 3 juni is geopend !!

World masters of shale weekend.

Op 2 zaterdag juni hebben we een middag/ avond wedstrijd voor de Unlimited Bangers welke de beslissingsronde zal zijn voor plaatsing voor de World final later dit jaar in Ipswich.

LET OP: De racedag zal zaterdag starten om 16:00 uur ’s middags. Keuring voor de bangers is vanaf 12 uur mogelijk. Daarnaast kunnen de bangers in ploegjes vanaf ca kwart over 3 enkele ronden rijden om hun transponders te testen. Het signaal en sterkte is namelijk nog steeds voor verbetering vatbaar. Om deze rijders geen voordeel te geven kunnen rijders zonder transponders hier ook aan meedoen. Uiteraard is dit alleen met een goedgekeurde auto en zonder contact en de baan moet het toelaten.

Om 16 uur wordt er gestart. Omdat het een avondrace is er wat minder tijd sleuteltijd dan normaal. Er zit gem. ongeveer een uur tussen de verschillende omlopen. In de eerste omloop hebben we de heats, in 2e omloop de finale en 1 allcomers zonder ptn (dus geen herkansing), de 3e omloop bestaat uit allcomers met ptn en de avond/ dag wordt afgesloten met dd. Incl. de transpondertest/ training kun je dus maximaal 5x op de baan staan.

Om in te schrijven voor de Unlimiteds klik hier:


Op zondag 3 juni hebben we Micro Bangers. Zonder punten, zonder klassement gewoon voor de fun.

Om je in te schrijven voor de micros klik dan op de volgende link!


We wensen jullie veel succes met de bouw van de auto!
Verdere info volgt!!
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu