20181005 - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Z.s.m. opgeven voor Blue Oyster Trophy!
5 oktober 2018Nu nog ruim 2 weken en dan staan we aan de vooravond van de Blue Oyster trophy 2018. Inmiddels hebben een kleine 70 rijders zich opgegeven en willen we komend weekend de eerste lijsten online gaan zetten.

Om alvast e.e.a. voor te bereiden willen we alle rijders die zich nog niet ingeschreven hebben vragen dit z.s.m. te doen zodat we alvast een format en goede indeling kunnen gaan bedenken. Het wordt voor ons erg lastig als dit allemaal in de laatste week moet gebeuren.

We willen zoveel mogelijk soort bij soort indelen daarvoor hebben we dus alvast jullie hulp nodig. Dus ben je van plan je mee te doen schrijf je z.s.m. in via onderstaande link. Alvast super bedankt voor de medewerking.

Zoals jullie weten zijn we van plan, vanwege ons 10 jarig jubileum, er een speciale editie van te maken vandaar ook dat het dit jaar 2 dagen is. Zaterdags savonds zal er ter ere van het 10 jarig jubileum van banger racing op Emmen, een feestje georganiseerd worden voor alle aanwezigen. Ook kunnen er ter ere van de deze gelegenheid Hoodies en polos besteld worden.Bestellen Hoodies en/ of polo’s  http://www.asebangerracing.nl/webshop.html 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu