201901-Teamrace - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Emmen Teamrace 2019 (13 & 14 juli)
2 april 2019

De season opener is nog maar net geweest en duurt nog een aantal maanden maar het wordt langzaamaan tijd om ons voor te bereiden op de teamrace van dit jaar. Afgelopen jaren was dit veruit het grootste evenement qua deelnemers aantal van Bangers Emmen en de verwachting is dat het dit jaar niet anders zal zijn. Afgelopen jaren hebben 31 en 30 teams van 8 meegedaan. Dit is echt een enorm aantal. We willen de inschrijving voor dit jaar alvast open gooien voor de teamcaptains zodat ze een team op kunnen geven.

De opzet zal weer gelijk zijn aan vorige jaren. De teams kunnen door de heat te winnen of door best entertainer te worden. Alleen de finale zal er gereden worden voor de punten. Er zijn 2 hoofdprijzen te verdelen Het winnende team van de finale, en het Best entertaining team. De prijzen zullen wederom gelijk zijn. Voorgaande jaren is gebleken dat het in sommige heel lastig is de juiste uitslag vast te stellen. Hiervoor gaan we dit jaar cameras gebruiken om in de gevallen waar het nodig is een race snel terug te kunnen kijken. Naast de hoofdprijzen zijn  er weer een hoop kleinere prijzen te winnen en wellicht nog wel weer enkele bierprijzen zoals vorig jaar.

We willen nu graag inventariseren hoeveel teams er mee willen doen. De teams die in voorgaande jaren volledig aanwezig waren krijgen voorrang. Als er minder teams aanmelden als vorig jaar kan het zijn dat we het aantal teams wat terug gaan brengen. Omdat de dag nu toch wel extreem vol is. Idealiter willen max 24 tot 28 teams aan de start. We zullen dan een nieuw schema maken. Maar als de interesse toch groter blijkt kunnen we max weer tot 31 teams van 8 gaan.
We willen de teamcaptains vragen alvast een eerste team op te geven via onderstaande link: een team opgeven kan t/m zondag 21 april. Maar hoe eerder hoe beter. Een definitieve lijst gaan maken. Zoals gezegd de volledige teams van voorgaande jaren krijgen voorrang.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu