201903-Vrijwilligers gezocht - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Vrijwilligers gezocht !!!
18 februari 2019

Nog een dikke maand en dan gaan we weer van start met de eerste race van het nieuwe seizoen tijdens de season Opener.

Omdat we ons als organisatie telkens willen verbeteren en qua vrijwilligers in een iets ruimer jasje willen zitten zijn we op naar ‘ervaren’ vrijwilligers. Met name keurmeesters en vlaggers/ officials. Onze sterke voorkeur gaat hierbij uit naar ervaren (oud) rijders die misschien niet altijd zelf meer rijden maar best een handje willen helpen, al is het maar een gedeelte van de dag.

We zoeken dus mensen die of willen helpen bij het keuren (’s ochtends), of willen vlaggen (’s middags/ s’avonds) of misschien wel allebei willen. Je hoeft niet altijd aanwezig te zijn enkele keren bij jaar is al mooi.

Wat krijg je ervoor terug? Je maakt deel uit van een gezellig team die het doen voor de sport en of de beleving. Je krijgt helaas geen vergoeding. Wel krijg je uiteraard gratis entree, wordt je voorzien van eten en drinken en ben je van harte uitgenodigd op de jaarlijkse vrijwilligersavond.

Daarnaast zoeken we iemand of meerdere personen die leuke stukjes kan en wil schrijven voor de site en onze facebookpagina.

Heb je interesse laat het ons dan weten via ons emailadres bangersemmen@hotmail.com of meld je aan d.m.v. het sturen van een bericht naar onze fb pagina. Uiteraard kun jij je ook aanmelden d.m.v. een whatsapp aan een van onze ASE Bangers bestuursleden Gerwin, Roelof, Aico, Erik of Jos.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu