201906-Teamraces - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Teamrace 2019: Je was GEWELDIG!!!!
22 juli 2019
 
 
Het is bijna alweer een week geleden maar we zijn nog maar nauwelijks bekomen van het Weekend. Wat was het geweldig!!! Super om te zien dat zoveel rijders en publiek afkomen op een evenement als deze. Elk jaar wordt het groter en meer. Vrijdagavond was 80% van de rijders al binnen om een goed plekje te bemachtigen voor het weekend. Dat was echt super om te zien!!! In totaal 236 aanmeldingen en 232 rijders. 4 afmeldingen in totaal de meeste met een zeer goede reden.
 
 
Hoewel het grotendeels dezelfde opzet was als voorgaande jaren vergt het toch elk jaar weer vele uren van voorbereiding. De weergoden leken op het allerlaatste moment roet in het eten te gooien door de hemel uit te storten boven de baan. We hadden goede hoop dat de baan het kon hebben maar het zou afwachten blijven tot de eerste race van zaterdag. Onze verwachtingen werden echter overtroffen door het feit dat halverwege heat 1 de eerste stofwolken reeds zichtbaar waren.
 
 
De races waren super, er werd vanaf de eerste heat gewreckt en geraced. Prachtig om te zien hoe er soms op het scherpst van de snede werd geraced en gewreckt, banger racing vd hoogste plank. Overal lachende gezichten, handshakes en omhelzingen. Elkaar overdag platrijden en ’s avonds elkaar onderdelen uitlenen of helpen sleutelen om zoveel mogelijk op de baan te krijgen. Banger racing ten top. Dit maakt voor de organisatie alle stress en moeite waard, machtig mooi!! De bijgaande foto van autorodeo Nederland is een prachtige samenvatting vd teamrace.  
 
 
De teamrace werd gewonnen door Drive Inn en Simply Wild. Drive Inn behaalde in de finale de meeste punten terwijl Simply Wild het Best entertainende team werd over de gehele dag. Voor hen was finishen de hele dag bijzaak. Ze wilden vooral zoveel mogelijk raken en dat was te zien. Naast deze 2 teams waren er nog veel en veel meer teams die een speciale vermelding verdienen maar door deze te noemen doen we anderen weer tekort. Praktisch elk team was vloog er vol in. Er waren een hoop jongens die voor de eerste keer reden maar dat was niet te zien. Echt, respect!! Elk filmpje wat ik bekijk van het weekend doet me verbazen. Wat kunnen wij ongelovelijk TROTS zijn op en met elkaar dat wij een weekend hebben waar nog zo gereden wordt. Het was super!! De vergelijking met de firecrackers van de 90er jaren is meerdere keren gemaakt.
 
 
We willen iedereen wederom enorm bedanken voor zijn of haar bijdrage. Uiteraard als eerste de rijders en hun monteurs voor het geven van zo’n gave show, maar vooral ook onze vrijwilligers die vaak al vanaf vrijdagmiddag aanwezig waren en op de zondag allemaal ook naar de klote waren,  maar ook het publiek dat in grote getale aanwezig was. We hebben jullie allemaal nodig!!
 
 
De eerste 3 (nwe engelse) teams hebben zich alweer gemeld voor 2020 maar we hebben hun verteld dat net zoals afgelopen jaren vaste en lokale teams voorrang krijgen. Het moet bovenal een feestje blijven voor onze “eigen” rijders, die Emmen gemaakt hebben tot wat het nu is.  
 
 
Nu op naar de augustus meeting die hoogstwaarschijnlijk een stuk rustiger zal zijn alvorens we ons weer gaan voorbereiden op het volgende klapstuk de Blue Oyster Trophy 2019.
 
 
In de bijlagen vinden jullie de uitslagen….. We hadden ook wel 30 bekers uit kunnen delen. Elk team verdiende er wel een om wat voor reden dan ook!! Dikke vette bedankt allemaal!!
 
 
Hopelijk zie we elkaar volgend jaar weer terug, en wellicht eerder!!
 
 
 
Bekerlijst weekend Teamrace 13/ 14 juli 2019
 
zaterdag 13 juli: Unlimited Bangers Teamrace
- Best Entertaining Team of the day - Unlimited Bangers teamrace 2019  :   Simply Wild
- 1st place Teamrace 2019 - Unlimited Bangers : Drive Inn
- 2nd place Teamrace 2019- Unlimited Bangers : The Maniacs
- 3rd place Teamrace 2019 - Unlimited Bangers : 3 litre B
- Best Entertaining Team Final Teamrace 2019- Unlimited Bangers : Boogiemen
- Best Entertainer DD - Unlimited Bangers - Teamrace 2019 : #721 Sam Borré
- Best  Presented team - Unlimited Bangers - Teamrace 2019 : Pink Devils
- Best Painted Team - Unlimited Bangers - Teamrace 2019 : Shocking Blue
- Best Entertainer Teamrace 2019 : #945 jeroen Hoes
- Man of the Meeting  - Unlimited Bangers - Teamrace 2019 : #959 Martijn Hoes
- Best teamwork of the meeting  - Teamrace 2019 : #Black & Yellow
- Car of the meeting  - - Teamrace 2019 : #201 Mercedes ambulance
- Pitcrew Award  - Unlimited Bangers - Teamrace 2019  :  # 3 litre crew
 
 
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu