202206 - Teamrace - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Teamrace 2022
23 Juli 2022Zaterdag 9 en zondag 10 juli a.s. gaan we weer los vh meest spectaculaire autocross evenement van het jaar! TEAMRACE WEEKEND!!!

Zo hard mogelijk inrijden op je tegenstanders om ze uit te schakelen! Het gebeurd niet alleen in Videogames maar ook Op Speedway Emmen bij de Teamrace Unlimited Bangers op Zaterdag 9 en zondag 10 juli. 2 dagen unlimited crashing, een dagje uit in Emmen, boordevol adrenaline!

Bij Banger Racing racen de deelnemers met speciaal geprepareerde (grote) sloopauto's op onze 400m oval baan omringd door een betonnen muur! Wie het eerst over de finish is wint, MAAR onderweg is bijna alles toegestaan. Zelfs je tegenstander in de muur drukken of volgas er achterin vliegen!! Waar bij de meeste autoraces contact angstvallig vermeden wordt, wordt het op Speedway Emmen juist opgezocht. Racen, botsen, driften en koprollen, Je ziet het allemaal.

Op zaterdag 9 juli strijden ruim 30 teams van 8 rijders voor de felbegeerde titel. Je kunt als team door naar de volgende ronde door de heat te winnen of als best entertainer uitgeroepen te worden! Van begin tot eind Spektakel gegarandeerd.

Op zondag mag alles wat nog rijdt van de dag ervoor weer de baan op om te racen of te rammen om hun auto definitief af te schrijven. Tevens komen dan de Micro Bangers aan de start samen met de Saloonstox!

Aanvang 12:00 einde ca 20:30 uur (zaterdag) zondag eind ca 18:00 uur!
Entree: (let op: Alleen contante betaling mogelijk)
Kinderen tot 1.55m: gratis
Van 1,55m tot 18 jaar: €10,-
18 jaar of ouder: €20,-

Meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan maar glaswerk is verboden langs de baan! Uiteraard is er catering aanwezig in de vorm van snackwagens voor de warme hap.

Opgavelink voor zondag 10 juli de saloonstox: https://bit.ly/39szRI9
Opgavelink voor zondag 10 juli: Micro Bangers/ Unlimited rijders die alleen zondags rijders: https://bit.ly/3N6O37q
Een live link Om te kijken welke rijders er bij de Unlimited Bangers teamrace ingeschreven zijn! https://bit.ly/3QEkOeR
Overzicht ingeschreven stox rijders: https://bit.ly/3tTLBdy
Overzicht ingeschreven Micro rijders: https://bit.ly/3xIGk9H
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu