ARCHIEF - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuwsbericht ASE Saloonstox en Bangerstox
21 januari 2018

Bangerstox.

Ook in 2018 worden de Bangerstox startplaatsen weer vergeven middels een abonnement systeem. Er staat nu een online inschrijfmogelijkheid op onze website, waarin je de organisatie op de hoogte kunt stellen dat je graag een Bangerstox abonnement af wilt sluiten. Dit abonnement houd in dat je verzekerd bent van een startplek op de volgende racedatums: Lees meer...


NIEUWS ARCHIEF 2015
OLIEBOLLENRACE DAGUITSLAG EN AWARDS


KAMPIOENSCHAPSFEEST

BANGERSTOX NIEUWSBRIEF
Vanaf de eerste ASE Bangerstox race in 2009 is gebleken dat dit een polulaire raceklasse is. Het is een makkelijke opstapklasse, kost weinig en het bouwen van een auto kost weinig tijd. 
NIEUWSBRIEF 13 DECEMBER
Hebben jullie ook zo’n zin in de ASE Oliebollenrace? Goh, wij kunnen echt niet wachten! Zaterdagochtend 19 december zal het Speedway Emmen rennerskwartier weer volledig volgezet worden met Bangers(tox) auto’s.
DAGUITSLAG EN AWARDS BOT 24 OKT 2015


NIEUWSBRIEF
Inmiddels alweer ruim een week na de Blue Oyster, wát een fantastische dag was dat! Superbaan, supermateriaal, een super aantal coureurs, en publiek, supervlot en superweer.  

DEFINITIEVE STARTLIJST BLUE OYSTER TROPHY

NABESCHOUWING BANGERSTOX
Met uiteindelijk 90 Stox’en aan de start was deze met prachtig najaarsweer verreden dag  zeer succesvol te noemen. De eerste omloop zijn zowel de voorwielers als de achterwielers over 2 heats verdeeld.
UITSLAGEN 22 en 23 AUGUSTUS

RETURN EMMEN VERSUS RINGWOOD

RETURN EMMEN VERSUS RINGWOOD, 26 SEPTEMBER RINGWOOD RACEWAY
We kunnen terug kijken op een bijzonder geslaagd weekend, een weekend dat na vele voorbereidingen vrijdagochtend van start ging. .

EMMEN VS. RINGWOOD NABESCHOUWING
Ongekend, wat spannend was het zaterdag tijdens de Emmen vs. Ringwood head to head! De eerste heat was er vanaf de start een strijd tussen beide teams waarvan niemand kon verwachten wie deze ging winnen 
EMMEN VS. RINGWOOD NIEUWS
Hier is de startlijst voor de Emmen vs Ringwood head to head. Van beide kanten zeer sterke teams. Net zoals velen zijn wij als bestuur razend nieuwsgierig naar het verloop  
PROGRAMMA TEAMRACES 18 en 19 JULI
De tijd gaat snel.  Nog een kleine week geduld voor het publiek en nog een kleine week sleuteltijd voor de coureurs! Zaterdag 18 juli de Unlimited Bangers Teamrace en Zondag  19 juli de Bangerstox Teamrace 
TEAMMEETING EMMEN RINGWOOD
Zoals velen van jullie weten organiseren we dit jaar een teammeeting tussen emmen en ringwood uk. De eerste meeting vind zaterdag 22 augustus (zondag 23/8 leftovers) plaats op Emmen
VOORLOPIGE STARTLIJST BS TEAMRACE 19 JULI
TEAM RACES 2015
over twee en een halve week, dan barst het grootste Bangers evenement los, de traditioneel jaarlijks terugkerende Teamrace.
FORD VOLVO NABESCHOUWING
In de aanloop naar een Bangers racedag worden wel eens wat foto’s op internet gezet. Er worden wel eens wat reacties gegeven. 
STARTLIJST BS INCL. KLASSEMENTSPUNTEN

LAATSTE NIEUWS

Nog een kleine 2 weken, dan is het zover. Het Speedway Emmen world masters of shale race weekend 30 en 31 mei. Met naast de Stockcars op zaterdag 30 mei de ASE Bangers Ford vs. Volvo Battle of the Brands en op zondag 31 mei de Ford Fiesta Challenge. Hier nog enkele belangrijke punten t.a.v. de Fiesta Challenge:

Op dit moment staan er precies 70 Ford Fiesta’s ingescheven voor deze Bangerrace, een enorm aantal, het beloofd nog wat. 
FORD VS. VOLVO, B.O.B. NIEUWS!
De startlijsten voor de Ford Volvo Battle of the Brands zijn opgefrist. Na wat afmeldingen en bijschrijvingen staan er nu 125 coureurs ingeschreven…… géén woorden voor…….
VOORLOPIGE STARTLIJST BANGERSTOX 2 MEI
Aankomende zaterdag gaat het bangerstox seizoen van start. Als het systeem werkt zoals we bedacht hebben kunnen we vaker meer coureurs laten starten dan de 75 wat vorig jaar telkens de max was.


STARTLIJST FORD FIËSTA CHALLENGE


UITSLAGEN SEASON OPENER NABESCHOUWING SEASON OPENER 
Het eerste woord wat in me opkomt is: Respect. Respect voor alle coureurs. Op één na zijn alle 128 ingeschreven coureurs aan de start gekomen.  STARTLIJST SEASON OPENER
VOORLOPIGE STARTLIJST UB TEAMRACE 
FORD / VOLVO BATTLE OF THE BRANDS
Er is veel belangstelling voor deze zaterdag meeting (en trouwens ook voor de zondagmeeting, Fiesta Challenge). De inschrijfmogelijkheid is op 20 februari al geopend, en er zijn al heel veel inschrijvingen binnen gekomen.
SEASON OPENER 28 MAART
Komende zaterdag (28 mrt) zal de ASE Bangers Season Opener van start gaan. Ongelooflijk, met meer dan 130 Unlimited Bangers aan de start zal het 2015 seizoen geopend worden. Dit staat garant voor een super knaller van een dag. 
STARTNUMMERS BANGERSTOX 

STARTNRS UNLIMITED BANGERS

FORD / VOLVO BATTLE OF THE BRANDS
Op 21 februari start de inschrijving voor de Ford Volvo Battle of the brands! Voor de Battle of the Brands (30 mei) opgeven voor 1 van de volgende klasses ...
AWARDS 2014 EN KAMPIOENSCHAPSFEEST
Wat was het weer een prachtig kampioenschap feest! Een bomvolle feesttent en een tap die maar bleef stromen.
ASE 2015 SEASON OPENER
Dan op zaterdag 28 maart The ASE 2015 Season Opener. Na een paar maand rust starten we 2015 zoals gebruikelijk met de Unlimited Bangers. Deze dag zal tevens de eerste racedag zijn die meetelt voor het puntenkampioenschap 2015. Er staan al veel bangers klaar voor deze meeting, getuige de foto’s die reeds op Facebook geplaatst zijn en over Whattsapp zwerven! Opgeven voor deze racedag kan met ingang van zaterdag 21 februari! Opgaves via het online inschrijfformulier op onze website krijgen ten aller tijde voorrang!
AANVRAAG LICENTIE 2015 
UNLIMITED TEAMRACE WEEKEND 2015 
24 januari 2015 - 18 & 19 juli 2015 ASE EMMEN UNLIMITED TEAMRACE WEEKEND!!! Zaterdag: unlimited teamrace Zondag: unlimiteds en teamrace Bangerstox.
29 januari 2015 - Er komen geregeld vragen binnen over hoe de licentie aanvraag werkt. Wil je antwoord op je vragen of toegang tot de licentie aanvraag ? 
ASE UNLIMITED BANGERS KLASSEMENT 2014 
30 december 2014 Beste Unlimited Bangerracers, op verzoek van vele nieuwschierige coureurs hier vast het resultaat van het ASE Unlimited Bangers klassement 2014. 
DAGUITSLAG EN AWARDS OLIEBOLLENRACE 
6 januari 2015 - Het is inmiddels alweer ruim een week geleden dat de oliebollenrace verreden is. Wat kunnen we terug kijken op een ongekend succes!
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu