20161006 - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Goed nieuws
6 oktober 2016
De inschrijvingen voor de Blue Oyster Trophy lopen in een vlot tempo door, dagelijks 10 – 15! Het bestuur heeft wederom een prachtige lijst aan awards en waardebonnen samengesteld voor heatwinnaars en ook het entertainen wordt royaal beloond, later meer hier over.
Wat op dit moment ook vol in de schijnwerpers staat zijn de Saloon Stockcars. Er is bijzonder veel interesse in deze klasse die in 2017 definitief aan het Speedway Emmen progamma wordt toegevoegd. Er is inmiddels een prachtig race kalender seizoen samengesteld waar zeker 6, mogelijk 7 maal de Saloon Stockcars aan de start komen. Het reglement is zeer spoedig beschikbaar.
Op 22 oktober tussen de Blue Oyster heats door komt er  een demo van Saloon Stockcars. 8 tot 10 van deze brute Saloons komen hun kunnen tonen en gaan een dagje gummen op de Speedway Emmen arena. We zoeken nog een koppeltje SaloonStocks rijders om met deze jongens, die hoofdzakelijk op circuit Posterholt racen, mee te strijden voor de demo-dagoverwinning! We zijn erg benieuwd hoe dicht het kunnen bij elkaar zal liggen, als ze maar niet te hard gaan botsen, want dan zal het verschil blijken…..!
Vind je het als SaloonStocks rijder leuk om aan deze eenmalige kans deel te nemen, vul dan het online inschrijfformulier in voor de Blue Oyster Trophy!

Wordt vervolgt!
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu