20170813 - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Nieuwsbrief
13 agustus 2017Per direct opent de inschrijving voor het Bangers evenement op zaterdag 2 september. Het bijzondere aan dit evenement is dat er niet alleen Unlimited Bangers op het progamma staan, maar op veler verzoek ook een klasse Bangers met een slag kleinere RWD auto’s. Ford Capri’s, Taunus en Sierra of BMW en Volvo 3 series, Mercedes 190, Opel Manta, Ascona enz, enz. Ook diverse oude Japanse auto’s hadden destijds achterwielaandrijving, zolang ze maar onder de 1200 kg blijven.

We zijn ontzettend benieuwd wie nog wat leuks voor deze meeting uit de schuren heeft weten te trekken! De inschrijvingen voor de 2ltr Saloon Stockcars verloopt ook via de ASE Bangers organisatie. Deze is ook per direct geopend. Er hebben al wat Engelsmannen interesse getoond voor deelname aan deze dag, dus de nodige vonkenregens en doffe dreunen staan wederom op het progamma!

Zondag 3 september hebben de 2 ltr Saloons de mogelijkheid gekregen om op NNO Terapel een demo dag aan het progamma toe te voegen. Er is enkele weken al testgereden op de korte baan, met deze demo als gevolg. Inschrijvingen voor deze demo zijn alleen mogelijk via ASE Bangers! Zodra de inschrijvingen goed op gang komen, volgen de eerste voorlopige startlijsten!

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu